MH Snekkerservice AS

Våre tjenester

NybyggKjøpt deg ny tomt? Drømmer du om nytt hus? Vi kan hjelpe deg med oppføringen av den nye drømmeboligen din. Er det andre bygninger du trenger hjelp med?
Vi står klare til å oppføre både hus og andre bygninger. Vi leverer våre prosjekter til riktig tid, pris og etter dine ønsker.

TilbyggØnsker du deg et større hus, eller rett og slett mer plass? Da kan et tilbygg på din nåværende bolig være løsningen.
Vi hjelper deg igjennom hele prosessen fra idé til ferdig oppført tilbygg. Vi har lang erfaring fra bransjen, og vi vil passe på at prosjektet blir utført etter gjeldene forskrifter.

RehabiliteringØnsker du deg et større hus, eller rett og slett mer plass? Da kan et tilbygg på din nåværende bolig være løsningen.
Vi hjelper deg igjennom hele prosessen fra idé til ferdig oppført tilbygg. Vi har lang erfaring fra bransjen, og vi vil passe på at prosjektet blir utført etter gjeldene forskrifter.

Dør og VinduBegynner vinduer og bli slitte? Lekker deg og skaper det kondens i vinduet? Da er det på tide å bytte ut punkterte vinduer.
Dette er viktig slik at det ikke danner seg sopp og mugg i vinduskarmen og andre steder i huset!
Kontakt oss for en gratis befaring på ditt hus eller leilighet

HytterSammen med deg så finner vi ut av hva slags hytte du ønsker deg. Vi ser prosjektet på en helhetlig måte, og vil bygge en
hytte utifra dine ønsker og behov. Vi har lang og bred kompetanse innenfor hyttebygging

TømrerarbeidMH Snekkerservice har over lang tid bygget opp både fagkunnskap og dømmekraft når det gjelder ulike typer tømrerarbeid.
Dette er en erfaring som har gitt oss unike kunnskaper om håndtering av slike oppgaver.
Vi satser på en effektiv utførelse for de av våre kunder som ønsker at vi skal utføre prosjekter

TaktekkingAt taket er tett er veldig viktig så det ikke oppstår flere skader nedover i huset ditt, eller ikke mins senskader pga vann har rent igjennom. Vi kan ta en god inspeksjon på taket ditt, og hjelpe deg med nytt tak.
Begynner taket å bli gammelt og slitt? Ta kontakt med oss snarest!

Trenger du en erfaren tømrer?

Kontakt oss i MH Snekkerservice for en gratis befaring og et uforpliktende tilbud!